Mayline PROTEC

Foszfát-alapú korróziógátló folyadék fűtési rendszerekhez
A Mayline PROTEC adalék védelmet biztosít a fűtési rendszerek elemeinek, különös tekintettel az acél, réz és alumínium szerelvényekre, rendszer elemek védő hatásával. A csövek, szerelvények felületét vékony bevonattal látja el, mely különösen fontos az általában jelentkező oxigén diffúziós hatás esetén (pl. padlófűtési csövek, tömítések mentén nyári időszakban).
Összetevők: foszfát, inhibitorok és egyéb adalékok.

Kod | csomagolás

5/MYPTEC | 5 lt
1/MYPTEC | 1 lt (da 12 pezzi)

Használati utasítások

Használjon Mayline HR tisztítószert a védő folyadék alkalmazását megelőzöen, majd öblítse át és tisztítsa ki a rendszert. Mayline PROTEC adalékot glikollal vagy egyéb fagyállóval igen, de más vegyi anyaggal NEM szabad keverni!

Biztonsági adatlap

Amennyiben az adalék anyag szembe jutna alaposan öblítse ki vízzel és azonnal forduljon orvoshoz. Amennyiben bőrre kerül, bő vízzel öblítse le. Mindig viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. Mossa le azonnal vízzel az esetlegesen kifolyt készítményt a használati, berendezési tárgyakról (pl. csempe, padló, mosdó), így megóvhatja azokat a károsodástól.A készítményt tartsa távol a gyermekektől!

Keverési arányok

1% (1 liter Mayline PROTEC 100 liter vízhez)FIGYELEM: A TERMÉKET NEM SZABAD - AZ ELŐÍRÁSTÓLELTÉRŐ, TÚL MAGAS VAGY TÚL ALACSONY KONCENTRÁ-CIÓBAN ALKALMAZNI.

Szállítás

A termék közúti szállítása nem veszélyes anyag besorolású.A jelzés a tesztelés eredménye, technikai besorolás változhat!

Ártalmatlanítás

Lásd a biztonsági adatlap (MSDS)

Szavatossági

Szavatossági idő: 5 év (gyártástól számított)

További termékek ebben a kategóriában