Mayline HR Plus

Adalék a központi fűtési rendszerek gyors tisztításához, 2-3 órás gyorstisztítás külső szivattyúval
A Mayline HR PLUS tisztító adalékot a fűtési rendszerek hidraulikus köreinek vízkő-, rozsda, iszap lerakodásaink és egyéb üledékek eltávolítására fejlesztették ki, megnövelve ezzel azok hozamát, hatékonyságát. KÜLSŐ SZIVATTYÚVAL történő használatával a régi rendszerek rendbe tétele érhető el, azok tisztításával helyreállíthatóak vagy megközelíthetőek az eredeti paraméterek. A termék minden átalánosan használt anyag esetén alkalmazható, mint például acél, alumínium és szintetikus anyagok.

Kod | csomagolás

5/MYHRp | 5 lt
1/MYHRp | 1 lt (da 12 pezzi)

Fontos!

A tisztítandó hidraulikus rendszernek minden egyéb anyagtól mentesnek kell lennie (pl. fagyálló folyadékok, szivárgásgátlók, sóoldatok). A mosáshoz használjon erre a célre kifejlesztett adagoló és keringető szivattyút. A tisztítási folyamat befejezetével a Mayline HR PLUS tisztító adalékot tartalmazó folyadékot el kell távolítani a rendszerből!

Használati utasítások

A tisztítási művelet megkezdése előtt engedje le az iszapot (korábbi technológiai vizet) a rendszerből és töltse fel friss vízzel. Csatlakoztassa a rendszerre a mosó (töltő és keringető) szivattyút. Adagolja a rendszerbe a 1% (1/100 liter) töménységű HR PLUS tisztító folyadéjot. Minden szabályozó szelepet teljesen nyisson ki és alaposan légtelenítse a rendszert a szivattyú beindítása előtt. Keringesse a tisztító folyadékot 3 órán keresztül a külső szivattyúval (hidegen).A tisztítási periódus után ürítse le teljesen a fűtési rendszert, majd Maychem NEUTRO használatával semlegesítse vagy öblítse jól azt vízzel. Csak alapos öblítést követően töltse fel a fűtési rendszert Mayline K32 (lásd. UNI 8065 norma szerint) adalékkal ellátott technológiai vízzel.

Biztonsági adatlap

Amennyiben az adalék anyag szembe jutna alaposan öblítse ki vízzel és azonnal forduljon orvoshoz. Amennyiben bőrre kerül, bő vízzel öblítse le. Mindig viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. Mossa le azonnal vízzel az esetlegesen kifolyt készítményt a használati, berendezésitárgyakról (pl. csempe, padló, mosdó), így megóvhatja azokat a károsodástól. A készítményt tartsa távol a gyermekektől!

Keverési arányok

1% (1 liter Mayline HR 100 liter vízhez)FIGYELEM: A TERMÉKET NEM SZABAD - AZ ELŐÍRÁSTÓL ELTÉRŐ, TÚL MAGAS VAGY TÚL ALACSONY KONCENTRÁCIÓBAN ALKALMAZNI.

Szállítás

A termék közúti szállítása nem veszélyes anyag besorolású.A jelzés a tesztelés eredménye, technikai besorolás változhat!

Ártalmatlanítás

Lásd a biztonsági adatlap (MSDS)

Szavatossági

Szavatossági idő 5 év (gyártástól számított)

További termékek ebben a kategóriában